Vacatures

Huize Sint-Vincentius is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Misschien lijkt hier werken wel iets voor jou!

Aarzel echter niet om spontaan te solliciteren! Voor de functie van leefgroepbegeleider doen we heel vaak beroep op onze wervingsreserve. Het is niet nodig om te wachten op een vacante betrekking.

Dit doe je door een motivatiebrief en je curriculum vitae te sturen t.a.v. Directie Vzw Huize Sint-Vincentius naar dienstencentrum[at]huizesintvincentius.be (Uitsluitend via mail). We beantwoorden steeds elke sollicitatie.

In de zomer van 2016 starten we met een nieuwe afdeling voor niet begeleide buitenlandse minderjarigen, jonger dan 15 jaar. Deze jongeren zijn op de vlucht zonder ouders, familie of wettige voogd. In deze nieuwe afdeling zullen enkele van onze huidige begeleiders werken, maar hebben we ook nog plaats voor een aantal nieuwe geïnteresseerde begeleiders. Daardoor hebben we ook enkele extra vacatures in onze reguliere werking. Ben je hierin geïnteresseerd, stuur dan zeker je kandidatuur op naar bovenstaand mailadres.

Openstaande vacatures

Momenteel zijn er geen openstaande vacatures, maar aarzel niet spontaan te solliciteren.U kan uw motivatiebrief en curriculum vitae sturen t.a.v. Directie Vzw Huize Sint-Vincentius naar dienstencentrum[at]huizesintvincentius.be (Uitsluitend via mail). We beantwoorden steeds elke sollicitatie.

Stages

Wij bieden als voorziening de mogelijkheid tot stage in onze verschillende afdelingen en binnen verschillende functies. We trachten hierbij in de meest gepaste stagemogelijkheden te voorzien.

Opleidingen die in aanmerking komen voor een stageplaats in onze voorziening zijn:

  • Bachelor in de Orthopedagogie
  • VSPW jeugd- en gehandicaptenzorg
  • Bachelor in het sociaal werk –afstudeerrichting maatschappelijk werk

Andere stages/afstudeerrichtingen dan hierboven opgesomd, kunnen uiteraard ook besproken worden.

Wil je graag je stage doen in Huize Sint Vincentius, contacteer ons dan op het nummer 013/44.11.22 of stuur een mail naar dienstencentrum@huizesintvincentius.be.

Via de website kan je kennismaken met onze visie en de verschillende afdelingen. Zo heb je een beter zicht op onze voorziening.

Vóór elke invulling van een stage is er een kennismaking- en selectiegesprek. Op basis van dit gesprek wordt er beslist of de stage al dan niet start.

Ook scholen kunnen steeds bij ons terecht . Zij nemen hiertoe contact op met de betrokken regio (zie contactpagina).

Persoonlijke gegevens

Uw naam (verplicht)

Uw leeftijd (verplicht)

Uw verblijfsplaats (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Gegevens van de school

Naam van de school

Contact van de school

Opleiding

Afstudeerrichting

Jaar

Stagevraag voor afdeling/functie:

Stageperiode:

Toelichting