Steun en Projecten


Met de subsidies die wij krijgen vanuit de Vlaamse Overheid, Agentschap Opgroeien, trachten wij een zo goed mogelijk beleid te voeren. Steun om een project te bekostigen of iets “extra” of “speciaals” te organiseren voor onze jongeren is echter altijd welkom.

Regelmatig organiseren wij iets voor onze jongeren; sommige initiatieven zijn jaarlijks, andere zijn eenmalig. Graag geven we wat voorbeelden:

- Jaarlijks vieren we het begin van de zomervakantie met het evenement “Sprong naar de Zon” voor jongeren, ouders, vrijwilligers en medewerkers.
- Pasen en Sinterklaas zijn jaarlijks reden tot feest met initiatieven als een paaseierenzoektocht, chocomelk met koffiekoeken tijdens de pakjesavond, …
- Project rond het trainen van sociale vaardigheden aangeboden voor jongeren binnen de organisatie
- …

Wil je meer informatie, heb je zelf een project-idee, of wil je een van onze projecten steunen? Neem dan contact met ons via onderstaand contactformulier. Wij staan ook open voor ondersteuning door een service club of speciale acties. Giften van meer dan 40€ per jaar krijgen op vraag een fiscaal attest.

Indien u een fiscaal attest wenst, gelieve dit dan duidelijk aan te geven en al uw gegevens correct in te vullen op onderstaand formulier.

  Persoonlijke gegevens

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Gegevens van Bedrijf/Vereniging/Organisatie

  Naam van Bedrijf/Vereniging/Organisatie

  U heeft een idee ?

  Uw Idee:

  U wil financiëel steunen ?

  U dacht aan:

  U wil materieel steunen ?

  U dacht aan:

  Andere ?

  Wij nemen zo spoedig mogelijk terug contact op.